/laivamatkat/reitit_hinnat/naantali_laangnaes_kapellskaer

Naantali - Långnäs - Kapellskär

 
 

Finnlinesin laivamatkat Ruotsiin ja Ahvenanmaalle, ateriat sisältyvät aina hintaan

Matkalla autolautalla Turusta Tukholmaan? Vältä naapurimaamme pääkaupungin keskustaruuhkat, ja suuntaa omalla autollasi Turun vierestä Naantalista Tukholman pohjoispuolelle Kapellskäriin. Finnlinesilla on jopa kolme lähtöä päivässä ja matka-aikakin on vain yhdeksän tuntia. Merimatkan aikan ehdit tehdä taxfree-ostoksia Saaristomeren edullisimpaan hintaan. Matka-aika Naantalista Ahvenanmaalle Långnäsiin on viisi tuntia. Matkalipun hintaan sisältyy Naantali–Kapellskär-reitillä kaksi ateriaa per henkilö ja Naantali–Långnäs- sekä Kapellskär–Långnäs-reitillä yksi ateria per henkilö.

Varaa laivamatkasi Finnlinesin mukana Ahvenanmaalle tai Ruotsiin tästä.

Laivamatkojen myynti Långnäs–Kapellskär-linjalle päättyy 6 tuntia ennen laivan lähtöä ja Långnäs–Naantali-linjalle 4,5 tuntia ennen laivan lähtöä.

Huom. Tällä reitillä ajoneuvo on pakollinen. Moottoripyörän, henkilöauton ja matkailuauton sijasta voit lähteä matkaan myös polkupyörällä.

Olethan yhteydessä myyntipalveluumme, mikäli kuljetat moottoripyörää, moottorivenettä, autoa tai muuta moottoriajoneuvoa pakettiautossa tai katetussa peräkärryssä. Itämeren sopimuksen mukaisesti ne on kirjattava aluksen lastauskirjaan. Tällaisista ajoneuvoista ei peritä lisämaksuja.

Mit Finnlines durch die finnischen Schären
   
  Naantali–Kapellskär  
  Naantali–Långnäs  
  Kapellskär–Långnäs  

Ruotsi – Enemmän kuin Tukholma

Tukholman lisäksi Ruotsilla on paljon annettavaa. Maan valtteja ovat puhdas luonto, historialliset nähtävyydet ja useat lapsiperheille sopivat kohteet. Suurkaupunkien ostosmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta hurmaavat vaativankin matkailijan, pikkukaupungit tarjoavat rauhallisempaa lomanviettoa. Anna Ruotsin hurmata. Muuallakin kuin Tukholmassa.

 

Kuvia reitiltä: