/laivamatkat/reitit_hinnat/naantali_laangnaes_kapellskaer

Naantali - Långnäs - Kapellskär

 
 

Finnlinesin laivamatkat Ruotsiin ja Ahvenanmaalle

Laivat Finneagle ja Finnfellow vievät Naantalista Kapellskäriin tai toiseen suuntaan kaksi kertaa päivässä. Matka-aika 8–9 tuntia. 1.6.-2.8.2015 laivamme liikennöivät Långnäsin kautta kolmella lähdöllä päivittäin. 

Matka-aika Naantalista Långnäsiin on viisi tuntia ja Långnäsin kautta Kapellskäriin yhdeksän tuntia.  

Naantali–Kapellskär-reitillä kaksi ateriaa per henkilö sisältyy aina matkalipun hintaan. Naantali–Långnäs ja Kapellskär–Långnäs-reiteillä yksi ateria per henkilö sisältyy matkalipun hintaan.

Varaa laivamatkasi Finnlinesin mukana Ahvenanmaalle tai Ruotsiin tästä.

Huom. Tällä reitillä ajoneuvo on pakollinen. Moottoripyörän, henkilöauton ja matkailuauton sijasta voit lähteä matkaan myös polkupyörällä.

Olethan yhteydessä myyntipalveluumme, mikäli kuljetat moottoripyörää, moottorivenettä, autoa tai muuta moottoriajoneuvoa pakettiautossa tai katetussa peräkärryssä. Itämeren sopimuksen mukaisesti ne on kirjattava aluksen lastauskirjaan. Tällaisista ajoneuvoista ei peritä lisämaksuja.

Mit Finnlines durch die finnischen Schären
   
  Naantali–Kapellskär  
  Naantali–Långnäs  
  Kapellskär–Långnäs  

Ruotsi – Enemmän kuin Tukholma

Tukholman lisäksi Ruotsilla on paljon annettavaa. Maan valtteja ovat puhdas luonto, historialliset nähtävyydet ja useat lapsiperheille sopivat kohteet. Suurkaupunkien ostosmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta hurmaavat vaativankin matkailijan, pikkukaupungit tarjoavat rauhallisempaa lomanviettoa. Anna Ruotsin hurmata. Muuallakin kuin Tukholmassa.

 

Kuvia reitiltä: